• Predškoláci v našej škole

          •              Aj tento týždeň sa budúci prváčikovia prišli bližšie zoznámiť s prostredím, za ktoré onedlho vymenia doterajšiu materskú školu. V očiach trochu strachu a rešpekt z veľkej školy, no ten sa po chvíli kamsi stratil, keď sa ocitli  v našej školskej knižnici a dostali sa tak do sveta rozprávky. Žiaci z piateho ročníka deťom zahrali divadielko "Ako dedko ťahal repu". Potom sa rozdelili do skupín, kde za ich pomoci predškoláci riešili rôzne úlohy, lepili, strihali, maľovali. Odmenou im bola záložka do knižky, medaila a malá sladkosť. Ako to už býva, na konci hodiny zazvoní zvonček a ten oznámil koniec i našej spoločnej hodiny, no iba na krátky čas, pretože na jeseň budúci prváci zasadnú do školských lavíc.                   M.Slov.

        • Nadpis

        • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

          Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.